Vizija

Avrigo / Izletnik

Barvito (do cilja)

Potovanja so naša strast.

Avrigo / Izletnik je nov slovenski avtobusni prevoznik, pa čeprav so znamke Izletnik, Koratur, Prevozi Mesec že dolgo na slovenskem trgu. Novo lastništvo je obstoječe znamke povezalo v novo, enotno skupino Avrigo / Izletnik z novo vizijo, skupnimi vrednotami in močjo, da preseže geografske meje Slovenije, pa tudi meje klasičnih avtobusnih prevozov.

Potovanja so namreč naša strast.

Čeprav smo točni na štartu in cilju, pa želimo svojim potnikom omogočit izkušnjo starega reka: Cilj je pot. Preveč časa preživite z nami, da ne bi pomislili nanj. Pot je lahko namenjena delu, zabavi, odkrivanju novega ali preprosto počitku. Naš cilj je vsakemu potniku omogočiti tako pot, ki je najbližja njegovim željam. Da pride do cilja varno in pravočasno je samo po sebi umevno.

Vsak od naših potnikov ima svojo barvo, svoje želje. Ne bomo vam vsiljevali svoje. Zato smo barviti.

Ker so potovanja naša strast, nam je jasno, da se le ta ne končajo s šolo, delovnim mestom ali obiskom staršev. Pot je preživljanje (prostega) časa. Prosti čas so počitnice. Počitnice in izleti so Avrigo / Izletnik.

Ker so potovanja naša strast vemo, da se potovanje začne na potnikovem domačem pragu in ne na avtobusni postaji. Temu, da nas bo potnik našel tam, kjer nas bo potreboval, ne rečemo fleksibilnost, ampak nuja sodobnega sveta.

Navsezadnje pa potovanja niso naša strast samo danes, ampak bodo tudi jutri. Odgovornost do okolja pri prevozih ni le zaveza, ampak predvsem tudi razvojna spodbuda. Ne le okoljsko najmanj obremenjujoča vozila ampak tudi tehnološka podpora, ki bo ob najmanj kilometrih omogočila največ prevozov. Moja pot, kadar hočem, kjer hočem, odgovorno in barvito.

Ker so potovanja naša strast.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.