Zaposlitve

POJDIMO DLJE. SKUPAJ! ZAPOSLITE SE V SKUPINI AVRIGO / IZLETNIK.

Osrčje družbe Avrigo d.o.o. je v mestu vrtnic, v Novi gorici. Latinski pregovor Per aspera ad astra (»Od trnja do zvezd«) lahko prenesemo na prve ali nove zaposlitvene poteze v življenju. Na začetku ni lahko. Razgovor, učenje, spoznavanje novega ... A pri nas gre s temi rečmi lažje in hitreje. Ker verjamemo, da so zaposleni srce družbe in to negujemo na vseh ravneh!

V skupini Avrigo / Izletnik zaposlujemo več kot 700 delavcev in prav vsi se skupaj zavedamo pomena kvalitete opravljene storitve, zato je naše delo usmerjeno predvsem k zadovoljitvi tako potreb kot želja naših strank, potnikov. Razpolagamo z približno 550 avtobusi oz. vozili za prevoz potnikov, prisotni smo v vseh slovenskih regijah in dnevno prepotujemo tisoče kilometrov.

V svoje vrste vabimo tudi vas.

Pogumno naprej, pošljite nam svoj življenjepis in se pridružite zadovoljnim.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.