IJPP

IJPP ALI INTEGRIRAN JAVNI POTNIŠKI PROMET

V skupini Avrigo / Izletnik podpiramo projekte, ki pospešujejo popularizacijo javnega potniškega prometa kot na primer sistem integriranega javnega potniškega prometa. Zato spodbujamo in omogočamo nakup vstopnic v okviru projektov IJPP, ki omogočajo cenejšo in hitro pot do vozovnice za kombinirani prevoz in njeno enostavno uporabno.

Kaj pa sploh pomeni IJPP?

Je potnikom prijazen sistem in spodbuja uporabo javnega prometa. V središču je potnik, ki z le eno kartico na izbrani relaciji po želji uporablja različne načine javnega prevoza. V prvi fazi je uvedena enotna subvencionirana vozovnica za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih.

V skupini Avrigo / Izletnik smo tudi za namen in lažje izvrševanje vključenosti projekta IJPP pripravili dve novosti: kartico Nomago in aplikacijo Nomago.

Dostopnejši in prijaznejši javni promet s kartico Nomago!

Javni prevoz s kartico Nomago postaja dostopnejši, prijaznejši in privlačnejši za obstoječe in nove uporabnike javnega prometa. Dijaki in študentje nanjo lahko naložite vrednost mesečnih, polletnih ali letnih (subvencioniranih) vozovnic.

Uporablja se lahko na vseh linijah (medkrajevnih potniški promet, mestni potniški promet ali posebni linijski prevozi) in prevozih (npr. šolski prevozi), ki jih opravljajo družbe v skupini Avrigo / Izletnik. Kartico je prav tako mogoče uporabljati pri ostalih izvajalcih integriranega javnega potniškega prometa IJPP (seznam izvajalcev najdete na spletni strani IJPP), v skladu s splošnimi pogoji izvajalca prevoza.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.