Najem avtobusa

NAJEMITE PREVERJENO DOBER AVTOBUS.

Menimo, da je pot pomembnejša od cilja. Zato najemite udoben avtobus - pri nas! Neprestano dopolnjujemo vozni park 550 avtobusov. Sledimo najnovejšim trendom ter dosežkom na področju kvalitete, varnosti in ekologije.

Skupinam ponujamo možnost najema od 19 - sedežnih minibusov pa vse do 57 - sedežnih avtobusov. Potnikom, ki si želijo nadstandardnega udobja, pa priporočamo najem avtobusov luksuzne izvedbe SETRA, MAN in MERCEDES BENZ.

Prav vsi avtobusi skupine Avrigo / Izletnik so vzdrževani redno v okviru stalnih služb za vzdrževanje in popravila gospodarskih vozil. Skrb in zagotavljanje sodobnih, tehnično brezhibnih in nepoškodovanih vozil, je prvo in najpomembnejše poslanstvo družb v skupini Avrigo Izletnik.


Več o naših vozilih:

Zahodna in osrednja Slovenija
Vzhodna in osrednja Slovenija ter Koroška
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.