Turistična ponudba

KREIRAMO POTOVANJA IN IZLETE – ZA VAS

Potovanja se ne končajo s šolo, delovnim mestom ali obiskom staršev. Pot je preživljanje (prostega) časa. Prosti čas so počitnice. Tudi počitnice in izleti so Avrigo / Izletnik. In mi vemo, da se potovanje začne na potnikovem domačem pragu in ne na avtobusni postaji.

Smo specialisti za avtobusna potovanja. Za male ali večje skupine navdušenih potnikov!

Več kot 60 sodobnih in udobnih turističnih avtobusov čaka, da vas popelje do domačih glavnih znamenitosti ali še neodkritih kotičkov. Organiziramo aktivne počitnice, enodnevne izlete ali večdnevna potovanja. Priključite se lahko naši skupini, lahko pa izlet ali potovanje pripravimo po naročilu - samo za vas. Iščemo spontana doživetja, ki si jih na koncu potovanj tudi najbolj zapomnimo. Naša strast so tudi tematska potovanja, npr. kulinarični, zgodovinski, športni, kulturni ali užitkarski izleti. Skupaj z našimi licencirani vodniki, ki so strastni raziskovalci in popotniki po duši, vas bomo povezali z izbrano deželo, da jo boste kar najbolje doživeli.

Razumemo pot, tako na domačih tleh kot v oddaljenih krajih.

Naši izleti in potovanja, ki jih organizira hišna turistična agencija, segajo vse od Zahodne Evrope do držav Vzhodne Evrope. Zapeljemo vas visoko na sever Evrope v Skandinavijo, odlično pa poznamo tudi sosednje države, Italijo, Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško. Veliko izletov in potovanj organiziramo tudi po državah Balkana (Romunija, Bolgarija, Albanija, Grčija), izjemno vzdušje, vtise ter občutek nostalgije pa vedno pusti raziskovanje držav bivše skupne države (Bosna in Hercegovina, Srbija, Vojvodina, Kosovo, Makedonija in Črna Gora).

Pomagamo in svetujemo pri nakupu letalske vozovnice.

Uredimo vse potrebno glede vaših kart z najpomembnejšimi svetovnimi letalskimi prevozniki, poleti z nizkocenovnimi prevozniki in notranjimi leti v najbolj eksotičnih deželah. Poskrbeli bomo za pravočasno prijavo na let in rezervacijo sedežev na poletih (kjer je to možno vnaprej) ter vam svetovali pri pripravi prtljage za potovanje (dovoljene mere in teža).

Naši ustaljeni ponudbi postopoma dodajamo nove destinacije, po Evropi in celem svetu.

Kreiranje potovanj za mlade so nam kreativen izziv.

Vemo, da ste mladi najzahtevnejša ciljna skupina. V dobi interneta in tehnologije poznate najboljše lokacije in popularne točke pred vsemi. Sledimo temu trendu. Zavedamo se, da je dostopna cena izredno pomemben dejavnik, zato z vso skrbnostjo izbiramo najbolj ugodne ponudnike letalskih vozovnic, prenočišč ter primernih zavarovanj.

Izvajamo business to business, a vemo, da je to v resnici business to human.

Organiziramo vse potrebno glede prevozov udeležencev kongresov in večjih dogodkov.

Posebno pozornost namenjamo sodelovanju z društvi, sindikati, kolektivi ter šolami, kjer je naša ponudba izletov, ekskurzij in potovanja še posebej ugodna. Uredimo tudi vašo namestitev, prevoze, zavarovanja, morebitne vizume in vse druge potrebne storitve za vaše poslovne partnerje. Z veseljem postanemo vaš potovalni partner, s katerim lahko uredite vse na enem mestu.

AvrigoTours potovalna agencija:
http://www.avrigo.si/avrigotours_izleti_in_potovanja/izleti_in_potovanja

Izletnikova turistična agencija:
http://www.izletnik.si/turisticna_agencija/priporocamo

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.