Darilni boni in kuponi

PODARITE POT(OVANJE)

Lepo je dati ali dobiti darilo. Ob posebni priložnosti ali kar tako. Da ne bo vedno enako, izberite darilni bon, ki popelje dlje, celo po svetu!

Obdarjenec ga lahko izkoristi pri nakupu mesečnih vozovnic ali letnih kart za vse poti po Sloveniji. Tisti, ki radi potujejo, pa naj darilo koristijo v naši potovalni agenciji, kjer čaka ponudba izletov po daljni Evropi.

Darilni bon za po(ovanje) ni le praktičen nakup. Je kreativno, izvirno presenečenje, ki bo prineslo nova doživetja in spomine. Za vse priložnosti in dogodke, za prav vse tipe ljudi.

Nakup je nadvse preprost. Oglasite se v turistični agenciji ali na avtobusni postaji, kjer vam bomo darilne bone izročili v darilni embalaži. Lično pripravljeni razveselijo vaše najbližje ali poslovne partnerje.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.