Nomago Aplikacija (od decembra dalje)

NOVO ZA POT(OVANJA)! APLIKACIJA NOMAGO

V skupini Avrigo / Izletnik smo poleg pametne kartice Nomago razvili še brezplačno potovalno aplikacijo za lažje pregledovanje voznih redov in načrtovanje poti in potovanj. Spoznajte prvo slovensko potovalno aplikacijo, ki premika meje mobilnosti.

Nakup vozovnic in primerjava cen še nikoli nista bila bolj enostavna.

Pred nakupom vozovnice enostavno primerjajte cene vozovnic medkrajevnega potniškega prometa ali mednarodne linije. Omogoča vam varen nakup enkratnih vozovnic za avtobusne vozovnice iz najbližje avtobusne postaje glede na lokacijo in podaljševanje mesečnih, polletnih, kuponskih in terminskih vozovnic (tudi subvencionirane vozovnice po sistemu integriranega javnega potniškega prometa).

Na pot(ovanje) brez nadležnih papirjev!

Če uporabljaš aplikacijo Nomago, ne rabiš več tiskane vozovnice. Vozniku le preprosto pokažeš vozovnico znotraj aplikacije. Tako se izogneš morebitnemu iskanju ali izgube vozovnice, ki te popelje dlje po Sloveniji ali svetu. Posvetiš se lahko le udobnemu potovanju. K uporabi aplikacije vas pri družbi Avrigu Izletnik spodbujamo tudi zato, da se izognemo tiskanju papirja. Manj papirja namreč ne pomeni le manj skrbi, ampak tudi skrb za okolje.

Izkoristite personalizirano obveščanje in druge ugodnosti.

Aplikacija Nomago vam med drugim omogoča tudi enostaven dostop do personaliziranih strani “MyAvrigo”, kjer lahko dnevno spremljate spremljanje porabe, posamezne vožnje in svoja dobroimetja. Enostavno spreminjate datume in ure odhoda na pot(ovanje) ali urejate podatke o količini prtljage, ki vas bo spremljala na poti.

Poskrbljeno je za redno, kvalitetno obveščanje o pomembnih informacijah, ki vas zanimajo (še posebej o tistih, vezanih na že kupljene vozovnice). Kmalu boste lahko spremljali tudi lokacijo svojega avtobusa na poti in izkoriščali druge animacijske vsebine, ki se pripravljajo za vas.

Kako si naložite brezplačno aplikacijo Nomago?

Potrebujete pameten telefon. Za tem izvedete klik na trgovino Google Play ali App Store, kjer poiščete aplikacijo pod imenom Nomago. Če ste pripravljeni, da aplikacijo naložite zdaj, kliknite na eno izmed spodnjih povezav.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.