GO> Kartica

S PAMETNO KARTICO GO> JE JAVNI PROMET PRIJAZNEJŠI

Zakaj je skupina Avrigo / Izletnik zasnovala in pripravila mobilno kartico GO>? V središču rešitve je potnik, ki zdaj le z eno kartico na izbrani relaciji po želji uporablja različne načine javnega prevoza. V prvi fazi je uvedena enotna subvencionirana vozovnica za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih. Kasneje bodo produkti IJPP namenjeni tudi ostalim kategorijam potnikov javnega prevoza v Sloveniji, s tem bo njena uporaba linij javnega potniške prometa dostopnejša.

Kartica GO> se enostavno uporablja na vseh linijah in prevozih po Sloveniji.

Javni prevoz in njegova uporaba tako z eno samo kartico v vaši denarnici postaja dostopnejši, prijaznejši in privlačnejši. Dijaki in študentje nanjo lahko naložite vrednost mesečnih, polletnih ali letnih (subvencioniranih) vozovnic. Uporablja se lahko na vseh linijah (medkrajevnih potniški promet, mestni potniški promet ali posebni linijski prevozi) in prevozih (npr. šolski prevozi), ki jih opravljajo družbe v skupini Avrigo / Izletnik. Kartico je prav tako mogoče uporabljati pri ostalih izvajalcih integriranega javnega potniškega prometa IJPP (seznam izvajalcev najdete na spletni strani IJPP), vedno v skladu s splošnimi pogoji izvajalca prevoza.

Sčasoma bomo na kartico GO> dodajali nove storitve in ugodnosti, o katerih boste sproti obveščeni na vaš e-mail naslov, ki ste ga vnesli pri naročilu kartice.

Kako pridobite svojo kartico GO>?

Svojo kartico GO> za subvencionirane prevoze z avtobusom in vlakom pa lahko dijaki in študentje enostavno opravite preko spleta. Brez čakanja v vrsti, brez izgube časa!

Spletni nakup in podaljševanje vozovnic

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.