Naši vozniki

NAŠI VOZNIKI SO ZADOVOLJNI VOZNIKI

Ne le varna in udobna pot, naše vrline so tudi pravočasnost, točnost in odličen odnos s potniki. Nudimo izjemen servis na vseh ravneh naših storitev. Zadovoljstvo potnikov z vozniki, ki so srce in duša družb v skupini Avrigo / Izletnik, dajemo na prvo mesto.

Dober prvi stik z voznikom pomeni odlično počutje med vožnjo.

Profesionalno in pozorno vedenje Avrigo / Izletnik voznikov se kaže v takojšnji pripravljenosti za pomoč pri vkrcavanju v avtobus. V primeru, da potniki s seboj nosite prtljago, vam jo v prtljažni prostor vedno nalaga in razlaga voznik. Prijaznost, ustrežljivost in skrb za dobro počutje se izkazuje tudi v pomoči pri vašem vstopu in izstopu iz avtobusa, v kolikor potrebujete pomoč.

Vozniki: strpni in spoštljivi, urejeni in ustrežljivi.

Prav vsak voznik se zaveda odgovornosti za dobro počutje potnikov. Ravnajo strpno in spoštljivo, pomembna jim je urejenost vozila kot urejenost prepoznavne delovne uniforme. Voznik vedno skrbi za varno vožnjo na cesti, opozarja pa tudi na neprimerno ravnanje ali početje potnikov na avtobusu - zaradi potnika samega in drugih potujočih. Prepovedano je kakršnokoli vnašanje nevarnih snovi in predmetov ter zakonsko prepovedanih substanc na vozilo. Voznik je dolžan varovati podatke o potnikih, a obenem tudi zavrniti vstop potnikom, ki nimajo veljavnih vozovnic ali bi kako drugače lahko ogrožali varnost sebe ali drugih potnikov.

Predpriprava je nujna, pozornost Avrigo / Izletnik voznikov pa je na cesti!

Odgovornost in naloga voznikov je pravočasen prihod, pregled vozila ter ustrezna priprava na vožnjo. Slednjo je vedno potrebno prilagoditi razmeram na cesti. Voznik Avrigo / Izletnik je osredotočen na vožnjo ter v primeru nevsakdanjih relacij uporablja navigacijsko opremo. Vse za varen in pravočasen prihod na cilj poti! V primeru okvare vozila je voznik naučen, kako ravnati skladno s postopki za tovrstne primere, vključena je tudi nenehna pričakovana skrb za prtljago in nespremljano prtljago. Vozniki spoštujejo druge udeležence v prometu ter upoštevajo standarde. Varno ustavljajo na cesti in avtobusnih postajah ter spoštujejo druge udeležence v prometu.

Nujna in obvezna je vožnja brez telefona ter upoštevanje drugih predpisov.

Upoštevanje vseh zakonskih in prometnih predpisov je prva, najpomembnejša stvar, ki sezahteva pri vožnji in prevozu potnikov. Od upoštevanja dovoljene hitrosti do spoštovanja počitkov, do 0,0 alkohola v krvi do rednih zdravstvenih pregledov – naši vozniki upoštevajo in spoštujejo prav vse. Vožnja se nikoli ne začne brez veljavnega vozniškega dovoljenja ali opozorila potnikom na uporabo varnostnih pasov. Uporabo telefona med vožnjo strogo prepovedujemo - z izjemo v nujnih primerih, a še to z napravo za prostoročno telefoniranje. Vozniki imajo pri sebi ves čas ustrezno in zakonsko določeno dokumentacijo.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.