Naša vozila

Z NAMI POTUJETE VARNO IN UDOBNO

Prav vsi avtobusi družb v skupini Avrigo / Izletnik so vzdrževani redno v okviru stalnih služb za vzdrževanje in popravila gospodarskih vozil. Skrb in zagotavljanje sodobnih, tehnično brezhibnih in nepoškodovanih vozil, je prvo in najpomembnejše poslanstvo družb v skupini Avrigo / Izletnik.

Redno izvajamo interne tehnične preglede.

Namenjeni so preventivnemu odkrivanju morebitnih napak na avtobusih, izvaja jih strokovna in profesionalna notranja kontrola. Dvojno pozorni smo na brezhibnost motornih vozil, s katerimi se opravlja prevoze skupin otrok. Ta morajo biti, v skladu s pravilnikom, ki ureja notranjo kontrolo (»Pravilnikom o posebnih pogojih za vozila, s katerimi se prevaža skupine otrok«), poleg rednih polletnih tehničnih pregledov, pregledana tudi na mesečni ravni.

Vestno vzdržujemo vozni park.

V sodobno opremljenih delovnih prostorih temeljito in zanesljivo opravimo vsa popravila in vzdrževalne posege na voznem parku. Redno vzdrževanje in servisiranje izvaja naše strokovno usposobljeno osebje, ki ima znanje na mnogih mehaničnih področjih. V oddelku elektrotehnike – elektronike se opravlja preventivna diagnostika posameznih sklopov in elektronskih naprav. Pomemben oddelek predstavlja tudi redno vzdrževanje klimatskih in grelnih naprav. Dve delovni izmeni zagotavljata servisiranje in popravilo avtobusov z zagotovljeno kvaliteto. Mobilni servis na poti pa poskrbi, da se morebitne okvare avtobusov na terenu odpravijo v najkrajšem času. Ponosni smo na kar 4 lastne delavnice in profesionalne serviserje, s katerimi izvajamo redna izobraževanja.

Naj bo zelo čisto. A ne pozabljamo na ekologijo!

Redno čiščenje voznega parka zagotavlja daljšo življensko dobo avtobusov in večje zadovoljstvo potnikov. V sklopu delavnic in parkirišča je nameščena avtomatska pralnica za pranje avtobusov. Glasno se lahko pohvalimo, da s pomočjo odmaščevalcev poskrbimo za ekološko predelavo odpadne vode. Z investicijami v nove avtobuse zmanjšujemo onesnaževanje okolja (EURO motorji), nenehno pa se vključujemo v projekte električnih (zelenih) avtobusov.

Spoštujemo in izvajamo zakonodajo.

Upoštevamo vse zakonske predpise in veljavno zakonodajo za vozila v državi, v kateri se izvajajo storitve. Skrbimo za ustrezne pnevmatike, redno testiramo zavore in preverjamo vso obvezno opremo v vozilu kot so prva pomoč, žarnice, gasilni aparat in celotna dokumentacija. Ustvarjamo standarde varnosti in doslednosti – vse za varnost in dobro počutje naših potnikov. Vestno preverjamo ali je v avtobusu celotna dokumentacija, kot so prometno dovoljenje, kopija veljavne licence za prevoz potnikov, veljavne zavarovalne police, veljavne pogodbe o zaposlitvi, Evropsko poročilo ali napis redne linije oziroma občasnega prevoza.

Ustvarjamo izjemen standard vožnje.

Pomembni so nam detajli in počutje potnikov. Na krajših in daljših razdaljah skrbimo za primerno temperaturo v vozilu, prilagojeno potnikom (priporočeno 21°C). Izbor glasbenega vzdušja v vozilu je primeren in prilagojen potnikom. V bodoče nam je najpomembnejše zagotoviti vozila, prilagojena za udoben prevoz invalidov.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Kontakti
Nomago d.o.o.
Vošnjakova 3
1000 Ljubljana

T +386 1 431 77 00
E info@nomago.si
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.